• Door Lisanne
  • In Tennis
  • 25 maart 2014

Speelschema TEAN2 bekend

Uitwijden over de vertraging bij de KNLTB is een zinloze opgave, dus we kunnen kort zijn: de poule-indeling is bekend! Hoera!

 

Altijd wat te beleven bij TEAN op het Bospark!

 

Allereerst was er de geweldige constatering dat de drie mixteams (selectie) van TEAN alle uit- en thuiswedstrijden tegelijkertijd hebben! Dat betekent dat we heerlijk met zijn allen kunnen ontbijten en elkaar maximaal kunnen aanmoedigen. Top! Dit is natuurlijk ook extra leuk voor het publiek... De ene week komen de hoogste mixteams in thuis in actie en de andere week de hoogste heren- en damesteams. Altijd wat te beleven dus, op het Bospark!

 

TEAN2 4x thuis en 3x uit

 

Het schema is heel eenvoudig te onthouden: we beginnen thuis en dan is het steeds om en om thuis en uit. Uiteraard zit er nog een paasmaandag bij waarop we spelen en de meivakantie is ook nog tussendoor. Dus uiteindelijk is het toch even het schema in de gaten houden, of de TEAN-site, of mijn blog ;)

 

Ook wat bekende tegenstanders voor TEAN2

 

Twee jaar geleden, toen wij door omstandigheden uit de derde klasse geknikkerd werden, hebben wij enkele tegenstanders van dit jaar al getroffen (of, een ander team van de betreffende club). Zo werden we volgens mij afgestraft tegen het team van Bakkum, waar we nu mogen starten. Er waren een hoop spannende wedstrijden en veel driesetters, maar uiteindelijk gingen we met maar bar weinig (of misschien wel geen?) punten naar Alphen terug...

 

Ook met Het Spieghel hebben we in datzelfde jaar de degens mogen kruisen. Als ik mij goed herinner is dat een van de cruciale speeldagen geweest, waarmee wij onze degradatie hadden kunnen voorkomen. Om maar even over mijzelf te spreken (en een ieder die erbij was zal het zich wel herinneren): ik stond 6-2 5-2 voor, liet mijn tegenstandster Charlotte terugkomen tot een tiebreak, stond in de tiebreak 6-2 voor en verlies de set én de wedstrijd. Hmm...

 

Leeuwenbergh is ook een oude bekende, maar daar hebben we nóg eerder tegen gespeeld én dat was hun vlaggeschip waar we toen tegen speelden. Zij spelen nu 1e klasse ofzo. Dit jaar gaan we zien wat we tegen het tweede team kunnen presteren.

 

Grappig detail is dat we deze teams de vorige ontmoeting uit hadden en dat zij nu alledrie bij ons op het Bospark welkom zijn. Wellicht doet een beetje extra thuispubliek wonderen ;) Alle support is natuurlijjk welkom!

 

Starttijden TEAN2 nog niet bekend

 

Tja, dan ontkom ik er toch niet aan om toch nog even terug te komen op de vertraging bij de KNLTB... Want door de vertraging in de poules zijn onze VCL’s – de competitieleiders – pas sinds kort bezig met de grootste puzzel van de competitie: wie speelt wat op welke tijd op welke baan... Zodra daar meer over bekend is. Voeg ik het toe.

 

En nu maar lekker trainen op gravel!

Contact

Email: info@djuzz.nl
Close