• Door Lisanne
  • In Tennis
  • 6 maart 2014

TEAN 2 telt af tot de competitie

...en we hebben er zin in!

 

Na promotie naar de 3e klasse gaan we onze pijlen dit jaar richten op een hoge klassering. De dames zijn al ervaren in deze klasse, maar de heren gaan zich voor het eerst bewijzen J Een uitdaging dus. Ware het niet dat de heren (of jongens, net hoe je het wilt zien) zich nog met zevenmijlspassen ontwikkelen en het dus heel lastig is om in te schatten hoe het gaat worden.

 

De vernieuwde samenstelling

 

Afgelopen winter vertelde Marloes voorlopig te stoppen met tennis en zich te richten op voetbal. Als topscorer van de Hazerswoudse (Lady)Boys heeft ze daar natuurlijk ook veel waar te maken en de combinatie studie, tennis en voetbal werd net even te veel, waardoor het tennis erbij inschoot (haha, voetbalwoordgrapje).

 

Aangezien Marloes en ik de enige dames in het team waren, moest er dus met spoed op zoek worden gegaan naar vrouwelijke aanvullingen, want er was toch al een uitstroom wat betreft dames, dus intern viel het niet zo goed op te lossen. En ja, gaat er één lefty weg, dan moet dat wel gecompenseerd worden! Dus kregen we er twee lefties voor terug J Stefanie Huizing-van Rossem en Evie Wijnstok.

 

Stefanie ken ik al een tijd en wij hebben al behoorlijk wat dubbeltoernooitjes gepresteerd J Aangezien haar positie bij haar oude club op de tocht stond, moesten we haar een beetje kietelen, maar de verzekering in het gezelligste prestatieve TEAN-team (ja, dat durven wij te beweren na vorig jaar) te komen zorgde uiteindelijk voor de doorgehakte knoop.

 

Evie is de vriendin van Pascal, die een aantal jaar geleden al bij TEAN is komen spelen. Na de speeldagen racete Evie dan ook vaak al door naar TEAN, waar het naar eigen zeggen gezelliger was dan op de thuisbasis. Ook de teamindelingen op de oude club van Evie waren nog onzeker, waardoor het vrij gemakkelijk was om haar voor TEAN binnen te hengelen. Zeker als je de verzekering hebt dat je alleen hoeft te singelen in noodgevallen :P

 

En de heren?

 

De heren zijn onveranderd. Dat wil zeggen: zelfde namen, alleen een versie (of meer) beter dan vorig jaar!

 

Nog vier weken trainen, nog twee weken wachten op de indeling en we kunnen weer volle bak!

Contact

Email: info@djuzz.nl
Close